Zdieľať Čokoládový chlebík Čas varenia: 55 Rezy a dezerty Čokoládový koláč pečený v chlebovej forme, kde hrušky nie sú na koláči, ale celé v ňom. Čítať viac 340 zhliadnutí
Zdieľať Rezne vo vínnom cestíčku Čas varenia: 25 Hydina a divina Kuracie prsia vo vínnom cestíčku so syrom. Jednoduché na prípravu chutia výborne. Čítať viac 777 zhliadnutí
Zdieľať Osso buco Čas varenia: 140 Bravčové a hovädzie mäso Talianska špecialita pripravovaná z teľacieho alebo hovädzieho lýtka narezaného priečne aj s kosťou so špikom. Čítať viac 10 073 zhliadnutí
Zdieľať Hovädzí tokáň Čas varenia: 140 Bravčové a hovädzie mäso Kúsky hovädzieho mäsa dusené na bielom víne a korení. Svoju jedinečnú chuť získava pomalým dusením. Čítať viac 21 894 zhliadnutí
Zdieľať Citrónové kura Čas varenia: 30 Hydina a divina Svieže voňavé kura je výborná voľba na nedeľný obed – kuracie rezne s plátkami citrónov. Podávať ho môžeme s batátmi. Čítať viac 1 252 zhliadnutí
Zdieľať Cibuľová polievka Čas varenia: 70 Polievky Francúzska cibuľová polievka s plátkom opečeného chlebíka a syrom. Ideálna na zahriate v chladných, zimných dňoch. Čítať viac 769 zhliadnutí
Zdieľať Pečený pstruh s mandľami Čas varenia: 30 Ryby Rybie mäso je veľmi ľahko stráviteľné a pripravené za chvíľku. Naviac dodá našemu telu potrebné bielkoviny. Čítať viac 499 zhliadnutí