Zdieľať Mini Pavlova Čas varenia: 90 Rezy a dezerty Mini verzia obľúbeného dezertu. Chrumkavý snehový základ naplnený pistáciovým krémom a čerstvým ovocím. Čítať viac 5 589 zhliadnutí
Zdieľať Kávové makrónky Čas varenia: 60 Drobné kúsky Známy francúzsky dezert, rôznych farieb a príchutí – na povrchu chrumkavá mandľová pusinka, vo vnútri mäkký stred – naplnené kávovým krémom – ganache Čítať viac 4 143 zhliadnutí
Zdieľať Laskonky Čas varenia: 80 Drobné kúsky Chrumkavé laskonky ako z cukrárne. Orechové snehové cesto naplnené grilážovým krémom. Čítať viac 1 628 zhliadnutí
Zdieľať Makrónky s ruby čokoládou Čas varenia: 60 Drobné kúsky Známy francúzsky dezert, rôznych farieb a príchutí – na povrchu chrumkavá mandľová pusinka- naplnené krémom ganache s ruby čokoládou. Čítať viac 1 949 zhliadnutí
Zdieľať Snehové pusinky Čas varenia: 75 Nezaradené Snehové pusinky sú výborné nielen ako klasické drobné pečivo, ale výborne sa hodia aj na zdobenie. Čítať viac 1 110 zhliadnutí
Zdieľať Včelie úliky Čas varenia: 40 Nepečené Včelie úliky alebo aj osie hniezda patria medzi tradičné nepečené vianočné pečivo. Klasika, ktorá nikdy nesklame. Čítať viac 1 428 zhliadnutí
Zdieľať Žĺtkové rezy Čas varenia: 45 Rezy a dezerty Jednoduché orechové rezy poliate žĺtkovou polevou. Tradičný a obľúbený koláčik. Čítať viac 1 786 zhliadnutí
Zdieľať Strúhaný tvarožník Čas varenia: 45 + chladenie Rezy a dezerty Na prípravu veľmi jednoduchý, ale veľmi chutný múčnik. Strúhané kakaové cesto s výbornou tvarohovou plnkou. Čítať viac 2 053 zhliadnutí
Zdieľať Medovníčky Čas varenia: 35 + zdobenie Drobné kúsky Tradičné chutné koláčiky z medového cesta ozdobené bielkovou polevou, bez ktorých sa nezaobídu Vianoce. Čítať viac 537 zhliadnutí
Zdieľať Rezy Opera Čas varenia: 90 Rezy a dezerty Kávovo-mandľové rezy – jemný korpus, maslový krém a to všetko prevoňané kávou a čokoládou. Čítať viac 3 305 zhliadnutí