Zdieľať Srnčie ragú Čas varenia: 105 Hydina a divina Výborné pomaly dusené srnčie mäso s koreňovou zeleninou a červeným vínom. Podávame s maslovými haluškami. Čítať viac 4 390 zhliadnutí
Zdieľať Diviak so šípkovou omáčkou Čas varenia: 140 Hydina a divina Stehno z diviaka so šípkovou omáčkou. Podávame s karlovarskou knedľou. Čítať viac 1 709 zhliadnutí
Zdieľať Jelení guláš Čas varenia: 80 Hydina a divina Recept na chuťovo výrazný guláš z diviny, ktorý tradične podávame s knedľou. Čítať viac 827 zhliadnutí
Zdieľať Hovädie líčka na víne Čas varenia: 140 Bravčové a hovädzie mäso Hovädzie líčka na víne sú pochúťka, ktorá sa znova vracia na naše taniere. Trocha dlhšie varenie, ale výsledok stojí zato. Čítať viac 1 717 zhliadnutí