Zdieľať Plnené pagáčiky Čas varenia: 50 Chuťovky Slané pagáčiky zo zemiakového cesta naplnené bryndzovou pomazánkou – výborná slaná chuťovka. Čítať viac 1 341 zhliadnutí
Zdieľať Bryndzová nátierka Chuťovky Tradičná slovenská pomazánka z bryndze a jarnej pažítky. Čítať viac 1 954 zhliadnutí
Zdieľať Bryndzové keksíky Čas varenia: 30 Chuťovky Slané pečivo Výborné pochúťka vhodná k vínu zo slovenskej špeciality – bryndze. Čítať viac 706 zhliadnutí
Zdieľať Bryndzové halušky Čas varenia: 30 Hlavné jedlá Bryndzové halušky sú naše národné jedlo. Podávame posypané opečenou slaninkou s mliekom alebo zákvasom. Čítať viac 601 zhliadnutí
Zdieľať Plnené zemiaky Čas varenia: 75 Cestoviny a zemiaky Varíme s deťmi Bryndza je naša národná špecialita. Okrem toho, že sa z nej pripravujú chutné jedlá, je aj zdraviu prospešná – je to prírodné probiotikum. Čítať viac 791 zhliadnutí
Zdieľať Demikát Čas varenia: 5 Polievky Demikát je popri bryndzových haluškách ďalšie tradičné jedlo slovenskej kuchyne, na prípravu ktorého sa používa bryndza. Čítať viac 941 zhliadnutí
Zdieľať Plnený sendvič Chuťovky Varíme s deťmi Na sendviče môžeš dať aj vajíčkovú nátierku. Natvrdo uvarené vajíčka pokrájaš a zmiešaš s taveným syrom. Čítať viac 522 zhliadnutí
Zdieľať Bryndzové pirohy Čas varenia: 30 Cestoviny a zemiaky Bryndzové pirohy zo zemiakového spolu s haluškami patria medzi tradičné slovenské jedlá. Čítať viac 4 279 zhliadnutí