Zdieľať Cicerová polievka Čas varenia: 25 Polievky Marocká cícerová polievka alebo aj Harira – zdravá polievka s vôňou orientu. Čítať viac 1 275 zhliadnutí
Zdieľať Lečo Čas varenia: 25 Bezmäsité jedlá Osvedčený recept na lečo z čerstvej zeleniny, ktoré môžeme vylepšiť opečenou klobásou. Čítať viac 675 zhliadnutí
Zdieľať Obrátené rezne Čas varenia: 40 Bravčové a hovädzie mäso V rúre zapekané šťavnaté bravčové ale môžeme ich pripraviť aj kuracieho mäsa. Čítať viac 25 zhliadnutí
Zdieľať Veľkonočná baba Čas varenia: 55 Bravčové a hovädzie mäso Tradičné veľkonočné jedlo pripravené z rožkov a údeného mäsa. Jedla sa po štyridsať dňovom pôste. Čítať viac 16 962 zhliadnutí
Zdieľať Kotlíkový guláš Čas varenia: 260 Bravčové a hovädzie mäso Guláš z miešaného hovädzieho a bravčového mäsa. Pripravený v kotlíku nad ohňom získa neopakovateľnú chuť. Čítať viac 19 122 zhliadnutí
Zdieľať Hovädzie mäso s paradajkovou omáčkou Čas varenia: 120 Bravčové a hovädzie mäso Varené hovädzie mäso s paradajkovou omáčkou. Výborne chutí s kysnutou knedľou. Čítať viac 7 032 zhliadnutí
Zdieľať Falafel Čas varenia: 35 Bezmäsité jedlá Tradičné jedlo arabských krajín z cíceru. Najčastejšie ho podávame v pita chlebe s čerstvou zeleninou, dresingom. Čítať viac 531 zhliadnutí
Zdieľať Pečené bravčové koleno Čas varenia: 105 Bravčové a hovädzie mäso Recept na pečené bravčové koleno. Príprava je síce dlhá, ale výsledok stojí za to. Čítať viac 1 764 zhliadnutí
Zdieľať Granadír Čas varenia: 50 Cestoviny a zemiaky Granadír, granadierky pochod alebo cestoviny so zemiakmi – tradičné slovenské jedlo. Čítať viac 607 zhliadnutí
Zdieľať Huspenina Čas varenia: 140 Bravčové a hovädzie mäso Jednocuhý recept na domácu huspeninu. Obsahuje mnoho kolagénu, ktorý je prospešný nielen pre kĺby, ale aj pre pleť. Čítať viac 675 zhliadnutí