Zdieľať Veľkonočný veniec Čas varenia: 75 + kysnutie Kysnuté múčniky Veľkonočný veniec patrí na sviatočný stôl rovnako ako baránok, baba a iné veľkonočné dobroty. Čítať viac 353 zhliadnutí
Zdieľať Citrónový cheesecake Čas varenia: 65 Rezy a dezerty Chrumkavý sušienkový korpus s osviežujúcim krémom z mascarpone a čerstvej citrónovej šťavy poliaty citrónovým krémom – lemon curd. Čítať viac 7 102 zhliadnutí
Zdieľať Šišky Kysnuté múčniky Recept na tradičnú fašiangovú špecialitu -šišky. Najlepšie sú čerstvé, krásne usmažené a naplnené džemom. Čítať viac 648 zhliadnutí
Zdieľať Medvedie labky Čas varenia: 25 + chladenie Drobné kúsky Medvedie labky – tradičné vianočné formičkové pečivo piekli už naše babičky a obľúbené je i dnes. Čítať viac 5 467 zhliadnutí
Zdieľať Osso buco Čas varenia: 140 Bravčové a hovädzie mäso Talianska špecialita pripravovaná z teľacieho alebo hovädzieho lýtka narezaného priečne aj s kosťou so špikom. Čítať viac 9 719 zhliadnutí
Zdieľať Ombré torta Čas varenia: 120 Torty Dvojposchodová obre torta. Spodný piškótový korpus naplnený krémom s lesným ovocím a vrchný so slaným karamelom a banánmi. Čítať viac 2 331 zhliadnutí
Zdieľať Buchty s lekvárom Čas varenia: 50 + kysnutie Kysnuté múčniky Stará klasika – pravé domáce kysnuté buchty ako od babičky naplnené slivkovým lekvárom. Čítať viac 533 zhliadnutí
Zdieľať Orechové rezy so snehom Čas varenia: 45 Rezy a dezerty Orechový múčnik ku káve alebo čaju. Známy ako aj Londýnske rezy – linecké cesto, potreté džemom a orechovým snehom. Čítať viac 2 858 zhliadnutí
Zdieľať Malinové mafiny Čas varenia: 60 Rezy a dezerty Vláčne mafiny s čerstvými malinami. Namiesto čerstvých, môžeme dať aj mrazené, ktoré pridávame do cesta nerozmrazené. Čítať viac 590 zhliadnutí
Zdieľať Cheesecake Čas varenia: 70 Rezy a dezerty Klasický cheesecake – jednoduchý, krémový s polevou z pochúťkovej smotany a citrónom, ktorý netreba piecť vo vodnom kúpeli. Čítať viac 1 326 zhliadnutí