Zdieľať Kapustnica Bravčové a hovädzie mäso Polievky Tradičná slovenská kapustnica, ktorá nesmie chýbať na vianočnom stole – kyslá kapusta, údené aj čerstvé mäso, huby a k tomu sušené slivky. Čítať viac 3 156 zhliadnutí
Zdieľať Krúpy s hubami Čas varenia: 30 Bezmäsité jedlá AK máte radi rizoto, vyskúšajte hubové krupoto, kde miesto ryže použijete jačmenné krúpy. Čítať viac 2 756 zhliadnutí
Zdieľať Kotlíkový guláš Čas varenia: 260 Bravčové a hovädzie mäso Guláš z miešaného hovädzieho a bravčového mäsa. Pripravený v kotlíku nad ohňom získa neopakovateľnú chuť. Čítať viac 18 851 zhliadnutí
Zdieľať Černohorský rezeň Čas varenia: 40 Hydina a divina Rezeň z kuracieho mäsa obalený v zemiakovom cestíčku. Môžeme ich pripraviť aj z bravčového mäsa. Čítať viac 2 792 zhliadnutí
Zdieľať Hrachová polievka Čas varenia: 75 Polievky Klasická jednoduchá a chutná polievka zo žltého hrachu. Čítať viac 562 zhliadnutí
Zdieľať Restovaná kuracia pečeň Čas varenia: 20 Hydina a divina Klasický recept na restovanú kuraciu pečeň na cibuľke. Čítať viac 949 zhliadnutí
Zdieľať Pečená hus Hydina a divina Klasický recept našich babičiek. Dozlatista upečená svätomartinská hus. Čítať viac 697 zhliadnutí
Zdieľať Kelové fašírky Čas varenia: 40 Bravčové a hovädzie mäso Rýchly recept na kelové fašírky. Môžeme pripraviť aj bez mäsa. Vtedy pridáme namiesto mäsa 3 v mlieku namočené žemle. Čítať viac 878 zhliadnutí
Zdieľať Bravčový guláš Čas varenia: 140 Bravčové a hovädzie mäso Varíme s deťmi Hotový guláš podávame s chlebom alebo knedľou. Môžeme si ho uvariť aj vonku v kotlíku, vtedy pridáme ešte na kocky pokrájané zemiaky. Čítať viac 859 zhliadnutí
Zdieľať Polievka z údeného mäsa Čas varenia: 30 Polievky Hustá klasická polievka pripravená z vývaru z údeného mäsa, krúp a koreňovej zeleniny. Čítať viac 1 534 zhliadnutí