Zdieľať Veľkonočné judáše Čas varenia: 55 + kysnutie Kysnuté múčniky Judáše sa piekli na Zelený štvrok. Ich tvar symbolizuje povraz, na ktorý sa Judáš obesil. Čítať viac 987 zhliadnutí
Zdieľať Veľkonočný veniec Čas varenia: 75 + kysnutie Kysnuté múčniky Veľkonočný veniec patrí na sviatočný stôl rovnako ako baránok, baba a iné veľkonočné dobroty. Čítať viac 355 zhliadnutí
Zdieľať Ovocná torta so želé Čas varenia: 65 Torty Svieža letná torta s čerstvým drobným ovocím zaliatym červeným želé. Piškótový korpus naplnený maslovým krémom. Čítať viac 2 736 zhliadnutí
Zdieľať Tvarohová štrúdľa s čiernymi ríbezľami Čas varenia: 35 + chladenie Rezy a dezerty Výborná štrúdla naplnená tvarom a čiernymi ríbezľami a mandľovými lupienkami. Ideálny koláčik k poobednej káve. Čítať viac 572 zhliadnutí
Zdieľať Sypaný koláč Čas varenia: 30 Rezy a dezerty Pri sypanom koláči vznikne cesto až pri pečení. Chutný a jednoduchý koláč pripravený za malú chvíľku. Čítať viac 368 zhliadnutí
Zdieľať Pečený pstruh s mandľami Čas varenia: 30 Ryby Rybie mäso je veľmi ľahko stráviteľné a pripravené za chvíľku. Naviac dodá našemu telu potrebné bielkoviny. Čítať viac 495 zhliadnutí
Zdieľať Čokoládové guľky Čas varenia: 25 Nepečené Varíme s deťmi Guľky si môžeme obaliť podľa svojej chuti a fantázie – do kakaa, kokosovej múčky, pomletých orechov alebo aj rozpustenej čokolády. Čítať viac 952 zhliadnutí