Zdieľať Jablkový tart Čas varenia: 40 Koláče Jablkový koláč z krehkého cesta naplnený karamelizovanými jabĺčkami a škoricovým krémom. Čítať viac 1 070 zhliadnutí
Zdieľať Rebarborový crumble Čas varenia: 50 Rezy a dezerty Crumble – koláč bez cesta zapečený s posýpkou v miskách – teraz z rebarbory. Čítať viac 466 zhliadnutí
Zdieľať Strihané koláče Čas varenia: 60 + kysnutie Kysnuté múčniky Kysnuté koláče s nastrihnutým krajom, naplnené lekvárovou a tvarohovou plnkou. Čítať viac 1 223 zhliadnutí
Zdieľať Hovädzie mäso s paradajkovou omáčkou Čas varenia: 120 Bravčové a hovädzie mäso Varené hovädzie mäso s paradajkovou omáčkou. Výborne chutí s kysnutou knedľou. Čítať viac 7 002 zhliadnutí
Zdieľať Osie hniezda Čas varenia: 55 + kysnutie Nezaradené Slimáky z kysnutého lístkového (pľundrového) cesta naplnené škoricovou plnkou. Čítať viac 882 zhliadnutí
Zdieľať Veľkonočné buchty Čas varenia: 50 + kysnutie Kysnuté múčniky Veľkonočné buchty alebo Hot Cross Buns Tradičná veľkonočná britská pochúťka z kysnutého cesta. Čítať viac 566 zhliadnutí
Zdieľať Kurací pilaf Čas varenia: 45 Hydina a divina Pilaf – jedlo, ktoré sa pripravuje z duseného mäsa najčastejšie kuracieho alebo jahňacieho mäsa s ryžou, zeleninou a korenín. Čítať viac 1 807 zhliadnutí
Zdieľať Perníková torta Čas varenia: 75 Torty Perníkový korpus v kombinácii s brusnicami a škoricovým krémom. Čítať viac 4 108 zhliadnutí
Zdieľať Perníkové cupcakes Čas varenia: 35 Drobné kúsky Perníkové cesto a škoricový krém, to je jednoducho dokonalá kombinácia. Ozdobíme medovníčkami. Čítať viac 821 zhliadnutí
Zdieľať Medvedie labky Čas varenia: 25 + chladenie Drobné kúsky Medvedie labky – tradičné vianočné formičkové pečivo piekli už naše babičky a obľúbené je i dnes. Čítať viac 4 989 zhliadnutí