Zdieľať Glazovaný losos Čas varenia: 20 + marinovanie Ryby Filety z lososa naložené v marináde. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom. Čítať viac 1 273 zhliadnutí
Zdieľať Kura na sezame Čas varenia: 25 Hydina a divina Chrumkavé kuracie kúsky so sezamovými semienkami a arašídmi a zeleninou, dochutené pomarančovým džúsom. Čítať viac 421 zhliadnutí
Zdieľať Kura na zelenine Čas varenia: 20 Hydina a divina Kúsky kuraťa so zeleninou, ochutené čili papričkami a kokosom, ktorý tomuto pokrmu dodáva krémovú konzistenciu a lahodnú chuť. Čítať viac 134 zhliadnutí
Zdieľať Ramen Čas varenia: 140 Polievky Tradičná japonská polievka, základom ktorej sú rezance zaliate silným vývarom, doplnené o zeleninu, plátky mäsa a vajíčkom. Čítať viac 9 331 zhliadnutí
Zdieľať Kuracie chop-suey Čas varenia: 30 Hydina a divina Pokrm, ktorý prvýkrát uvarili na začiatku 20. storočia čínski prisťahovalci v Amerike. Mäso nakrájané na kúsky s chrumkavou zeleninou. Čítať viac 5 381 zhliadnutí
Zdieľať Kuracie prsia so stonkovým zelerom Čas varenia: 95 Hlavné jedlá Hydina a divina Kuracie prsia s chrumkavou stonkovým zelerom, ktorý svojou sýtozelenou farbou jedlo vizuálne oživí. Čítať viac 5 122 zhliadnutí