Zdieľať Teľacia roláda Čas varenia: 140 Bravčové a hovädzie mäso Teľacia roláda naplnená žemlovou plnkou so šunkou. Vhodná príloha je zemiaková kaša. Čítať viac
Zdieľať Kačacie prsia so slivkovou omáčkou Čas varenia: 30 Hydina a divina Chrumkavé plátky kačacích pŕs podávané so slivkovou omáčkou. Čítať viac
Zdieľať Gnocchi so syrovou omáčkou Čas varenia: 40 Cestoviny a zemiaky Gnocchi zo zemiakového cesta so syrovou omáčkou a šampiňónmi. Čítať viac
Zdieľať Kysnuté ruže Čas varenia: 55 + kysnutie Kysnuté múčniky Jemné kysnuté koláčiky v tvare ružičiek pečené v tortovej forme. Čítať viac
Zdieľať Krúpy s hubami Čas varenia: 30 Bezmäsité jedlá AK máte radi rizoto, vyskúšajte hubové krupoto, kde miesto ryže použijete jačmenné krúpy. Čítať viac
Zdieľať Slaný koláč Chuťovky Recept na tradičný francúzsky slaný koláč kiš – Quiche Lorraine. Náplň z údenej slaniny, cibule a syra. Čítať viac
Zdieľať Bravčové rezne na hruškách Čas varenia: 85 Bravčové a hovädzie mäso Šťavnaté bravčové karé, ktoré pečieme spolu s hruškami a malými zemiačkami. Čítať viac
Zdieľať Rezne so syrom feta Čas varenia: 35 Hydina a divina Kuracie rezne zapečené so syrom feta. Výborne chutia so šalátom z červenej repy a cukety. Čítať viac
Zdieľať Kuracie prsia Alfredo Čas varenia: 25 Cestoviny a zemiaky Hydina a divina Jeden z najznámejších receptov na cestoviny. Recept má meno po taliansko kuchárovi, ktorý cestoviny pripravil v 19. storočí. Čítať viac
Zdieľať Kuracie prsia na mrkve Čas varenia: 35 Hydina a divina Kúsky kuracích pŕs dusených s mrkvou sú krásne šťavnaté a farebne. Čítať viac