Zdieľať Jablkový tart Čas varenia: 40 Koláče Jablkový koláč z krehkého cesta naplnený karamelizovanými jabĺčkami a škoricovým krémom. Čítať viac 736 zhliadnutí
Zdieľať Malinové rezy Čas varenia: 50 + chladenie Rezy a dezerty Šťavnaté malinové rezy s čokoládovým korpusom s pistáciami a pistáciovou plnkou. Čítať viac 19 714 zhliadnutí
Zdieľať Kačacie prsia so slivkovou omáčkou Čas varenia: 30 Hydina a divina Chrumkavé plátky kačacích pŕs podávané so slivkovou omáčkou. Čítať viac 4 246 zhliadnutí
Zdieľať Makrónky Čas varenia: 60 Drobné kúsky Známy francúzsky dezert, rôznych farieb a príchutí – na povrchu chrumkavá mandľová pusinka, vo vnútri mäkký stred – naplnené lemon curd. Čítať viac 5 348 zhliadnutí
Zdieľať Kačacie prsia s pomarančoch Hydina a divina Výrazná a bohatá chuť kačky je vyvážená chuťou pomaranča. Plátky kačacích pŕs podávané s pomarančovou omáčkou. Čítať viac 2 352 zhliadnutí
Zdieľať Kung pao Čas varenia: 20+ marinovanie Hydina a divina Jednoduchý a rýchlo pripravený jeden z najpopulárnejších čínskych receptov – kuracie Kung pao. Čítať viac 8 692 zhliadnutí
Zdieľať Glazovaný losos Čas varenia: 20 + marinovanie Ryby Filety z lososa naložené v marináde. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom. Čítať viac 868 zhliadnutí
Zdieľať Marokánky Čas varenia: 40 Drobné kúsky Marokánky známe ako aj florentínky. Zmes kandizovaného ovocia a orieškov zmiešaného s cukrom a medom. Čítať viac 298 zhliadnutí
Zdieľať Hrebene s vanilkovým krémom Čas varenia: 50 + kysnutie Kysnuté múčniky Kysnuté pečivo naplnené vanilkovým krémom a posypané škoricovým cukrom. Čítať viac 1 198 zhliadnutí
Zdieľať Kurací špíz Čas varenia: 50 Hydina a divina Pikantné kuracie špízy s arašídovou omáčkou satay. Čítať viac 619 zhliadnutí