Zdieľať Rezne so syrom feta Čas varenia: 35 Hydina a divina Kuracie rezne zapečené so syrom feta. Výborne chutia so šalátom z červenej repy a cukety. Čítať viac 1 123 zhliadnutí
Zdieľať Levanduľové kura Hydina a divina Kúsky kurčaťa s vôňou Francúzska – pečené kuracie kúsky s levanduľou. Čítať viac 580 zhliadnutí
Zdieľať Domáce krekry Čas varenia: 25 + chladenie Chuťovky Slané pečivo Domáce krekry so syrom ochutené bylinkami. Recept, ktorý zvládne každý. Čítať viac 1 822 zhliadnutí
Zdieľať Bravčové rezne v mlieku Čas varenia: 105 Bravčové a hovädzie mäso Recept na výborné rezne takmer bez práce- bravčové karé alebo lopatka pečené v mlieku. Čítať viac 1 873 zhliadnutí
Zdieľať Plnené bravčové karé Čas varenia: 105 Bravčové a hovädzie mäso Bravčové karé pečené spolu s panenkou. Roláda je ochutená čerstvými bylinkami – medvedím cesnakom, tymiánom. Čítať viac 1 053 zhliadnutí
Zdieľať Kuracia polievka Čas varenia: 50 Polievky Výborná a zdravá kuracia polievka, ktorá nielen zasýti, ale aj zahreje. Čítať viac 835 zhliadnutí
Zdieľať Pečené morčacie prsia Čas varenia: 70 Hydina a divina Vcelku pečené marinované morčacie prsia obalené v prosciutte. Čítať viac 8 853 zhliadnutí
Zdieľať Srnčie ragú Čas varenia: 105 Hydina a divina Výborné pomaly dusené srnčie mäso s koreňovou zeleninou a červeným vínom. Podávame s maslovými haluškami. Čítať viac 4 106 zhliadnutí
Zdieľať Diviak so šípkovou omáčkou Čas varenia: 140 Hydina a divina Stehno z diviaka so šípkovou omáčkou. Podávame s karlovarskou knedľou. Čítať viac 1 670 zhliadnutí
Zdieľať Osso buco Čas varenia: 140 Bravčové a hovädzie mäso Talianska špecialita pripravovaná z teľacieho alebo hovädzieho lýtka narezaného priečne aj s kosťou so špikom. Čítať viac 9 708 zhliadnutí