Zdieľať Kapustnica Bravčové a hovädzie mäso Polievky Tradičná slovenská kapustnica, ktorá nesmie chýbať na vianočnom stole – kyslá kapusta, údené aj čerstvé mäso, huby a k tomu sušené slivky. Čítať viac 3 293 zhliadnutí
Zdieľať Veľkonočná baba Čas varenia: 55 Bravčové a hovädzie mäso Tradičné veľkonočné jedlo pripravené z rožkov a údeného mäsa. Jedla sa po štyridsať dňovom pôste. Čítať viac 16 962 zhliadnutí
Zdieľať Francúzske zemiaky Čas varenia: 75 Cestoviny a zemiaky Zapečené francúzske zemiaky s údeným mäso – stará známa klasika. Čítať viac 5 378 zhliadnutí
Zdieľať Hrachová kaša s údeným mäsom Čas varenia: 60 Bravčové a hovädzie mäso Šťavnaté, voňavé, tradičné a jednoduché. Ideálny obed alebo večera. Podávame s opraženými kolieskami cibule. Čítať viac 2 891 zhliadnutí
Zdieľať Zemiakové knedle s údeným mäsom Čas varenia: 40 Bravčové a hovädzie mäso Knedle zo zemiakového cesta naplnené opečeným údeným mäsom so slaninkou. Podávame s kyslou kapustou, Čítať viac 1 175 zhliadnutí
Zdieľať Šunkové fliačky Čas varenia: 45 Cestoviny a zemiaky Šunkové fliačky alebo aj šunkofleky – rýchla pochúťka z jedného pekáča. Čítať viac 999 zhliadnutí