Zdieľať Gnocchi so syrovou omáčkou Čas varenia: 40 Cestoviny a zemiaky Gnocchi zo zemiakového cesta so syrovou omáčkou a šampiňónmi. Čítať viac 6 428 zhliadnutí
Zdieľať Pažítková polievka Čas varenia: 25 Polievky Pažítka nemusí polievku len zdobiť. Môže byť jej hlavnou surovinou. Čítať viac 1 736 zhliadnutí
Zdieľať Polievka zo zelenej fazuľky Čas varenia: 30 Polievky Zdravá polievka zo zelenej fazuľky (čerstvej alebo mrazenej) najlepšie chutí nakyslo. Čítať viac 1 471 zhliadnutí
Zdieľať Kotlíkový guláš Čas varenia: 260 Bravčové a hovädzie mäso Guláš z miešaného hovädzieho a bravčového mäsa. Pripravený v kotlíku nad ohňom získa neopakovateľnú chuť. Čítať viac 19 122 zhliadnutí
Zdieľať Granadír Čas varenia: 50 Cestoviny a zemiaky Granadír, granadierky pochod alebo cestoviny so zemiakmi – tradičné slovenské jedlo. Čítať viac 607 zhliadnutí
Zdieľať Černohorský rezeň Čas varenia: 40 Hydina a divina Rezeň z kuracieho mäsa obalený v zemiakovom cestíčku. Môžeme ich pripraviť aj z bravčového mäsa. Čítať viac 2 852 zhliadnutí
Zdieľať Krúpová polievka so zeleninou Čas varenia: 40 Polievky Jačmenné krúpy prospievajú nášmu zdraviu, preto by sme si ich na tanier mali nakladať oveľa častejšie. Čítať viac 675 zhliadnutí
Zdieľať Francúzske zemiaky Čas varenia: 75 Cestoviny a zemiaky Zapečené francúzske zemiaky s údeným mäso – stará známa klasika. Čítať viac 5 379 zhliadnutí
Zdieľať Zemiakové knedle s údeným mäsom Čas varenia: 40 Bravčové a hovädzie mäso Knedle zo zemiakového cesta naplnené opečeným údeným mäsom so slaninkou. Podávame s kyslou kapustou, Čítať viac 1 175 zhliadnutí
Zdieľať Fazuľová polievka Čas varenia: 75 Polievky Hustá fazuľová polievka s domácimi polievka so zeleninou a domácimi slížami, v ktorej lyžica stojí, Čítať viac 3 122 zhliadnutí