Zdieľať Pralinkové rezy Čas varenia: 52 + chladenie Rezy a dezerty Lieskovcový korpus naplnený čokoládovou a lieskovcovou penou poliaty zrkadlovou polevou. Čítať viac 1 413 zhliadnutí
Zdieľať Jahodová torta Fraisier Čas varenia: 115 Torty Fraisier – francúzska jahodová torta s čerstvými jahodami po obvode a jemným vanilkovým krémom. Čítať viac 3 189 zhliadnutí
Zdieľať Makrónky Čas varenia: 60 Drobné kúsky Známy francúzsky dezert, rôznych farieb a príchutí – na povrchu chrumkavá mandľová pusinka, vo vnútri mäkký stred – naplnené lemon curd. Čítať viac 6 547 zhliadnutí
Zdieľať Strúhaný rebarborový koláč Čas varenia: 60 Rezy a dezerty Osviežujúci rebarborový koláč zo strúhaného cesta naplnený tvarohovou plnkou. Čítať viac 657 zhliadnutí
Zdieľať Čokoládové špice Čas varenia: 75 Drobné kúsky Obľúbené likérové špice z čokoládového krému, domácich piškót z buflerovej hmoty naplnené likérom. Čítať viac 2 804 zhliadnutí
Zdieľať Ovocný mrežovník Čas varenia: 50 Koláče Ovocný koláč z krehkého lineckého cesta s červenými ríbezľami. Čítať viac 2 012 zhliadnutí
Zdieľať Strihané koláče Čas varenia: 60 + kysnutie Kysnuté múčniky Kysnuté koláče s nastrihnutým krajom, naplnené lekvárovou a tvarohovou plnkou. Čítať viac 1 230 zhliadnutí
Zdieľať Veľkonočné judáše Čas varenia: 55 + kysnutie Kysnuté múčniky Judáše sa piekli na Zelený štvrok. Ich tvar symbolizuje povraz, na ktorý sa Judáš obesil. Čítať viac 978 zhliadnutí
Zdieľať Kokosové rezy Čas varenia: 50 Rezy a dezerty Kokosový bielkový koprus naplnený žĺtkovým krémom s kakaom. Čítať viac 870 zhliadnutí
Zdieľať Bohémky Čas varenia: 75 Rezy a dezerty Orechové snehové rezy plnené kakaovým nad parou šľahaným krémom. Čítať viac 2 171 zhliadnutí