Anglická roštenka – rozbíf
s horčičným semienkom

0 0
Anglická roštenka – rozbíf

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Hovädzia roštenka nízka 800 g
Marináda
Olivový olej 50 ml
Horčičné semienko 2 lyžičky
Soľ 1 lyžička
Rozmarín 2 vetvičky
Mleté čierne korenie 1 lyžička

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 100
  • 90 min / 120 °C
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

  • Marináda

Popis

Zdieľať

Hovädzia roštenka upečená v rúre. Podávame s opekanými zemiakmi alebo s ryžou a zeleninovým šalátom, pokrájané na tenké plátky.

Kroky

1
Hotovo

Marináda

Všetky suroviny vymiešame.

2
Hotovo

Roštenku umyjeme, odblaníme, zviažeme potravinárskym špagátikom, potrieme olejom a na rozhorúčenej panvici zo všetkých strán prudko opečieme.

3
Hotovo
90 min / 120 °C

Na dno pekáča dáme mriežku a položíme na ňu opečené mäso. Potrieme pripravenou marinádou a dáme piecť do vyhriatej rúry.

4
Hotovo

Upečené mäso vyberieme a necháme 15 minút odpočívať.

naspäť
Tvarohové Míša rezy
dalej
Cestoviny s rukolou
naspäť
Tvarohové Míša rezy
dalej
Cestoviny s rukolou