Bohémky

0 0
Bohémky

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
cesto
Bielok 12 ks
Kryštálový cukor 350 g
Polohrubá múka 50 g
Pomleté orechy 140 g
Kakao 50 g
Plnka
Žĺtok 12 ks
Kryštálový cukor 6 lyžíc
Kakao 3 lyžice
Maslo 250 g
Rum 1 lyžica
poleva
Čokoláda na varenie 100 g
Stužený pokrmový tuk 30 g
Olej 1 lyžica

Nutričné hodnoty

154
kcal
1,26
bielkoviny
12
sacharidy
9,95
tuky
1
vlaknina

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 75
  • 15 min /1870 °C 1 plát
  • Porcie: 30
  • Stredná

Ingrediencie

  • cesto

  • Plnka

  • poleva

Popis

Zdieľať

Orechové snehové rezy plnené kakaovým nad parou šľahaným krémom.

Kroky

1
Hotovo

Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, pridáme cukor a znova prešľaháme. Potom zľahka primiešame múku zmiešanú s pomletými orechmi a kakaom.

2
Hotovo

Cesto rozdelíme na tri diely a upečieme v mierne vyhriatej rúre na plechoch vyložených papierom na pečenie.

3
Hotovo

Plnka

Žĺtky, cukor a kakao vyšľaháme nad parou do zhustnutia. Primiešame rum a vychladnuté pomaly pridávame do vymiešaného masla.

4
Hotovo

Poleva

Čokoládu polámeme na malé kúsky, pridáme tuk, olej a vo vodnom kúpeli vymiešame na hladkú hmotu.

5
Hotovo

Upečené a vychladnuté cestá pospájame plnkou a vrch polejeme čokoládovou polevou.

naspäť
Zapekané kuracie rezne
dalej
Jablkové ružičky
naspäť
Zapekané kuracie rezne
dalej
Jablkové ružičky
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here