Bravčové pečené

0 0
Bravčové pečené

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Bravčová krkovička alebo pliecko 1 kg
Cibuľa 2 ks
Cesnak 5 strúčikov
Soľ
Mleté čierne korenie

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 130
  • 120 min /180 °C
  • Porcie: 6
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Stará česká klasika, šťavnaté plátky bravčového pečeného mäsa. Podávame s dusenou kapustou a knedľou.

Kroky

1
Hotovo
120 min /180 °C

Krkovičku umyjeme a osušíme. Cesnak rozotrieme so soľou, potrieme ním mäso, posypeme rascou, korením, vložíme do pekáča a pridáme rozkrájanú cibuľu. Podlejeme vodou a prikryté pečieme.

2
Hotovo

Keď je mäso skoro upečené, odstránime pokrievku a voľne dopečieme. Podávame s kysnutými alebo so zemiakovými knedľami, s dusenou kapustou a s upraženou cibuľkou.

naspäť
Cuketové placky
dalej
Tiramisové rezy
naspäť
Cuketové placky
dalej
Tiramisové rezy