Bravčové rezne na hruškách

0 0
Bravčové rezne na hruškách

Ingrediencie

Bravčové karé 800 g
Červená cibuľa 2 ks
Cesnak 2 strúčiky
Hruška 3 ks
Rozmarín 1 vetvička
Soľ
Mleté čierne korenie
Olivový olej 4 lyžice

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 85
  • 70 min / 200 °C
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Šťavnaté bravčové karé, ktoré pečieme spolu s hruškami a malými zemiačkami.

Kroky

1
Hotovo

V miske zmiešame olej, soľ a korenie. Vetvičku rozmarínu nasekáme a spolu s rozotretým cesnakom pridáme do misky.

2
Hotovo

Pripravenou zmesou potrieme mäso zo všetkých strán.

3
Hotovo

Vložíme do pekáča spolu so štvrťkami cibule a hrušiek, zemiakmi a dáme piecť.

4
Hotovo

Pečieme asi 70 minút, kým mäso nie je mäkké.

naspäť
Malinové rezy
dalej
Slaný koláč
naspäť
Malinové rezy
dalej
Slaný koláč