Bryndzové keksíky

0 0

Ingrediencie

Polohrubá múka 250 g
Žĺtok 2 ks
Maslo 250 g
Bryndza 250 g
Soľ štipka
Vajíčko na potretie
Mak
Rasca

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 30
  • 15 min / 180 °C
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Výborné pochúťka vhodná k vínu zo slovenskej špeciality – bryndze.

Kroky

1
Hotovo

Z múky, masla, bryndze, žĺtok a soli vypracujeme cesto, ktoré vyvaľkáme na hrúbku asi 3 mm.

2
Hotovo

Vykrajujeme kolieska, ktoré pred pečením potrieme rozšľahaným vajíčkom, posypeme rascou alebo makom.

3
Hotovo
15

Pečieme vo vyhriatej rúre na plechu vystlanom papierom na pečenie.

naspäť
Plnené papriky
dalej
Kokosové kocky
naspäť
Plnené papriky
dalej
Kokosové kocky