Černohorský rezeň
z kuracieho mäsa

0 0
Černohorský rezeň

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Kuracie rezne 4 ks
Mleté čierne korenie
Soľ
Olej na vyprážanie
Tvrdý syr na posypanie
Cestíčko
Zemiaky 2 väčšie
Hladká múka 3 lyžice
Mlieko 100 ml
Vajcia 2 ks
Cesnak 3 strúčiky
Soľ
Mleté čierne korenie
Majoránka

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 40
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

  • Cestíčko

Popis

Zdieľať

Rezeň z kuracieho mäsa obalený v zemiakovom cestíčku. Môžeme ich pripraviť aj z bravčového mäsa.

Kroky

1
Hotovo

Z kuracích pŕs nakrájame tenké rezne, zľahka ich pod fóliou naklepeme, osolíme a okoreníme. Obalíme v hladkej múke, namočíme do cestíčka a vyprážame v horúcom oleji do zlatista. Hotové rezne poukladáme na papierové utierky.

2
Hotovo

Cestíčko

Očistené zemiaky najemno nastrúhame. Zmiešame s múkou, vajíčkom, pretlačeným cesnakom a majoránkou. Vznikne nám cestíčko podobné ako na zemiakové placky.

3
Hotovo

Servírovanie

Podávame s rôzne upravenými zemiakmi posypané postrúhaným syrom.

naspäť
Domino rezy
dalej
Kysnuté rožky
naspäť
Domino rezy
dalej
Kysnuté rožky