Cesnačka v bosniaku

0 0
Cesnačka v bosniaku

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Zemiaky 5 ks
Cesnak 1 hlavička
Cibuľa 1 ks
Zeleninový vývar 1,5 l
Soľ
Mletá razca
Mleté čierne korenie
Olej
Tvrdý syr 100 g

Nutričné hodnoty

119
kcal
2,01
bielkoviny
10,01
sacharidy
14
tuky
1,5
vlaknina

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 35
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Poctivá cesnaková polievka, ktorá zaistí energiu a ochráni proti chorobám. Je vhodná aj ako hlavný chod.

Kroky

1
Hotovo

Cibuľku, cesnak a zemiaky očistíme. Cibuľku nakrájame nadrobno, cesnak na plátky.

2
Hotovo

V hrnci rozohrejeme olej, pridáme cibuľu a cesnak a krátko opražíme. Pridáme na väčšie kocky pokrájané zemiaky.

3
Hotovo

Zalejeme zeleninovým vývarom, dochutíme soľou a korením a varíme, kým zemiaky nezmäknú.

4
Hotovo

Uvarenú polievku rozmixujeme tyčovým mixérom. Podávame v bosniaku, s postrúhaným syrom.

naspäť
Krémová brokolicová polievka
dalej
Mafiny
naspäť
Krémová brokolicová polievka
dalej
Mafiny