Čokoládové dobroty

0 0
Čokoládové dobroty

Ingrediencie

Banán 2 ks
Jahody 200 g
Kivi 2 ks
Čokoláda 200 g
cukríky
Kokosová múčka
Pistácie posekané

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 20
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Najosvedčenejší postup ako rozpustiť čokoládu je vodný kúpeľ. Nalámeš ju na malé kúsky a postavíš ju na hrniec s vriacou vodou.

Kroky

1
Hotovo

Banánové kúsky

Rozpustíš i čokoládu a necháš ju trocha vychladnúť. Banány olúpeš a nakrájaš približne na trojcentimetrové kúsky. Prepichneš ich slamkou a namočíš v rozpustenej čokoláde.

2
Hotovo

Necháš troška stiecť a potom banán obalíš v postrúhanom kokose alebo cukríkoch. Neboj sa, ak to nebude úplne dokonalé, chutiť to bude aj tak super.

3
Hotovo

Kivi lízanky

Najskôr kivi olúpeš a nakrájaš na širšie kúsky. Napichneš na slamku a každý kúsok do polovičky namočíš v rozpustenej čokoláde.

4
Hotovo

Nakoniec ich obalíš v cukríkoch a necháš stuhnúť. Lízanky môžeš dať aj do mrazničky. Tak si pripravíš lahodné nanuky.

5
Hotovo

Jahody v čokoláde

Čerstvé jahody so stopkou najprv umyješ. Nahrubo si nasekáš pistácie a nasypeš ich do misky. Každú osušenú jahodu namočíš do čokolády a potom obalíš v pistáciách.

6
Hotovo

Daj si však pozor, aby čokoláda nebola úplne stuhnutá, inak na nej nasekané kúsky nebudú držať.

naspäť
Rezy Rigoletto
dalej
Rebarborová bublanina
naspäť
Rezy Rigoletto
dalej
Rebarborová bublanina