Čokoládové dobroty

0 0
Čokoládové dobroty

Ingrediencie

Banán 2 ks
Jahody 200 g
Kivi 2 ks
Čokoláda 200 g
cukríky
Kokosová múčka
Pistácie posekané

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 20
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Najosvedčenejší postup ako rozpustiť čokoládu je vodný kúpeľ. Nalámeš ju na malé kúsky a postavíš ju na hrniec s vriacou vodou.

Kroky

1
Hotovo

Banánové kúsky

Rozpustíš i čokoládu a necháš ju trocha vychladnúť. Banány olúpeš a nakrájaš približne na trojcentimetrové kúsky. Prepichneš ich slamkou a namočíš v rozpustenej čokoláde.

2
Hotovo

Necháš troška stiecť a potom banán obalíš v postrúhanom kokose alebo cukríkoch. Neboj sa, ak to nebude úplne dokonalé, chutiť to bude aj tak super.

3
Hotovo

Kivi lízanky

Najskôr kivi olúpeš a nakrájaš na širšie kúsky. Napichneš na slamku a každý kúsok do polovičky namočíš v rozpustenej čokoláde.

4
Hotovo

Nakoniec ich obalíš v cukríkoch a necháš stuhnúť. Lízanky môžeš dať aj do mrazničky. Tak si pripravíš lahodné nanuky.

5
Hotovo

Jahody v čokoláde

Čerstvé jahody so stopkou najprv umyješ. Nahrubo si nasekáš pistácie a nasypeš ich do misky. Každú osušenú jahodu namočíš do čokolády a potom obalíš v pistáciách.

6
Hotovo

Daj si však pozor, aby čokoláda nebola úplne stuhnutá, inak na nej nasekané kúsky nebudú držať.

naspäť
Rezy Rigoletto
dalej
Rebarborová bublanina
naspäť
Rezy Rigoletto
dalej
Rebarborová bublanina
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here