Čokoládový chlebík
s hruškami

0 0
Čokoládový chlebík

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Marinované hrušky
Hruška 4 ks
Biele víno 200 ml
Klinčeky celé 5 ks
Celá škorica 1 ks
Citrón 3 kolieska
Badián 3 ks
Chlebík
Vajcia 3 ks
Maslo 125 g
Hnedý cukor 150 g
Mlieko 50 ml
Hladká múka 180 g
Kypriaci prášok do pečiva 1 lyžička
Kakao 4 lyžice
Horká čokoláda 100 g

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 55
  • 45 min / 180 °C
  • Porcie: 10
  • Ľahká

Ingrediencie

  • Marinované hrušky

  • Chlebík

Popis

Zdieľať

Čokoládový koláč pečený v chlebovej forme, kde hrušky nie sú na koláči, ale celé v ňom.

Kroky

1
Hotovo

Marinované hrušky

Deň vopred hrušky zalejeme bielym vínom, pridáme celú škoricu, badián, klinčeky, kolieska citrón, a necháme marinovať. Na druhý deň hrušky scedíme.

2
Hotovo

Chlebík

Maslo a cukor vymiešame dopenista. Postupne pridáme vajcia, múku zmiešanú s práškom do pečiva a kakaom a mlieko.

3
Hotovo

Nakoniec primiešame na kúsky polámanú čokoládu Zľahka premiešame.

4
Hotovo

Dokončenie

Cesto vylejeme do vymastenej a hrubou múkou vysypanej formy na chlebíček. Do stredu pokladáme hrušky tak, aby stopka trčala. Dáme piecť do vyhriatej rúry.

naspäť
Kotlíkový guláš
dalej
Čokoládový lávový koláč
naspäť
Kotlíkový guláš
dalej
Čokoládový lávový koláč
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here