Glazovaný losos

0 0
Glazovaný losos

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Ryba
Losos 4 filety bez kože
Sójová omáčka 1 lyžica
Ryžové víno 2 lyžice
Trstinový cukor 1 lyžica
Balzamikový ocot 1 lyžica
Čerstvý zázvor postrúhaný 1 lyžička
Olivový olej 1 lyžica
Sezam
Zálievka
Sójová omáčka 2 lyžice
Med 2 lyžice
Sezamový olej 2 lyžice
Cesnak 2 strúčiky
Čerstvý zázvor 2 cm
Soľ
Biely vínny ocot 2 lyžice
Šalát
Zmes šalátových listov
Jarná cibuľka
Cherry paradajky

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 20 + marinovanie
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

  • Ryba

  • Zálievka

  • Šalát

Popis

Zdieľať

Filety z lososa naložené v marináde. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom.

Kroky

1
Hotovo

Pripravíme si marinádu na rybu. Zmiešame sójovú omáčku, olej, zázvor, cukor, víno. Marinádou potrieme lososa a odložíme na hodinu na chladné miesto.

2
Hotovo

Na grilovacej panvici opražíme porcie lososa z každej strany.

3
Hotovo

Šalát

Všetky suroviny na marinádu zmiešame a prelejeme pripravenou zálievkou.

4
Hotovo

Lososa podávame posypaný nasucho opraženým sézamom a čerstvým šalátom a cherry paradajkami.

naspäť
Mini Pavlova
dalej
Syrové pagáčiky
naspäť
Mini Pavlova
dalej
Syrové pagáčiky