Ingrediencie
-
Hovädzie mäsona polievku - harfy, rebrá
-
Hovädzie kostišpikové
-
Mrkva4 ks
-
Petržlen3 ks
-
Zeler½
-
Nové korenie3 guličky
-
Celé čierne korenie5 guličiek
-
Cibuľa2 ks
-
Stonkový zeler1 stonka
-
Ligurček
Popis
Domáci vývar potrebuje kvalitné suroviny a dlhé varenie. Má neopakovateľnú silnú chuť. Je tmavý a voňavý.
Kroky
1
Hotovo
30min /200 °C
|
|
2
Hotovo
160
|
|
3
Hotovo
|
|
4
Hotovo
|
Tip, radaTakto pripravený vývar vydrží v chladničke tri dni, zmrazený niekoľko mesiacov. Aby sme vývar mohli použiť ako surovinu na prípravu polievok a omáčok, tak ho nesolíme. |