Hovädzia polievka

0 0
Hovädzia polievka

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Hovädzie mäso 600 g
Hovädzie kosti
Mrkva 2
Petržlen 1
Cibuľa 1
Zeler ½
Kaleráb ½
Nové korenie 2 zrnká
Celé čierne korenie 5 zrniek
Bobkový list 1
Soľ

Nutričné hodnoty

1 porcia
62
kcal
4 g
bielkoviny
3 g
sacharidy
4 g
tuky
0,12 g
vláknina

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 140
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Voňavý hovädzí vývar patriaci k nedeľnému obedu.

Kroky

1
Hotovo

Ingrediencie

2
Hotovo

Umyté mäso a očistenú zeleninu vložíme do hrnca a zelejeme studenou vodou.

3
Hotovo

Pridáme nové a čierne korenie, bobkový list a soľ. Necháme zovrieť, potom varíme na miernom ohni. Čím dlhšie sa mäso varí, tým je vývar silnejší.

4
Hotovo

Mäkké mäso vyberieme, vývar dochutíme, zeleninu a vňate vyberieme a precedíme. Mrkvu pokrájame na kúsky a vrátime späť do vývaru. Podávame s rezancami a mäsovými guľkami alebo pečienkovými haluškami.

5
Hotovo
naspäť
Punčové košíčky
dalej
Pečený pstruh
naspäť
Punčové košíčky
dalej
Pečený pstruh