Ingrediencie
-
600 g Hovädzie mäso
-
Hovädzie kosti
-
2 Mrkva
-
1 Petržlen
-
1 Cibuľa
-
½ Zeler
-
½ Kaleráb
-
2 zrnká Nové korenie
-
5 zrniek Celé čierne korenie
-
1 Bobkový list
-
Soľ
Popis
Kroky
1
Hotovo
|
Ingrediencie |
2
Hotovo
|
Umyté mäso a očistenú zeleninu vložíme do hrnca a zelejeme studenou vodou. |
3
Hotovo
|
Pridáme nové a čierne korenie, bobkový list a soľ. Necháme zovrieť, potom varíme na miernom ohni. Čím dlhšie sa mäso varí, tým je vývar silnejší. |
4
Hotovo
|
Mäkké mäso vyberieme, vývar dochutíme, zeleninu a vňate vyberieme a precedíme. Mrkvu pokrájame na kúsky a vrátime späť do vývaru. Podávame s rezancami a mäsovými guľkami alebo pečienkovými haluškami. |
5
Hotovo
|