Hovädzia roštenka na hubách

0 0
Hovädzia roštenka na hubách

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Hovädzia roštenka 4 plátky
Cibuľa 2 ks
Bravčova masť 2 lyžice
Sušené huby 1 lyžica
Soľ
Mleté čierne korenie
Hovädzí vývar 500 ml
Hladká múka
Maslo lyžica
Čerstvé huby 200 g

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 100
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Plátky hovädzej roštenky dusenej s kúskami čerstvých lesných húb. Podávame  s ryžou alebo s knedľou.

Kroky

1
Hotovo

Hovädzie plátky naklepeme, okraje narežememe, osolíme, okoreníme a z oboch strán poprášime múkou.

2
Hotovo

Opečieme ich na rozpálenej panvici s masťou z oboch strán a vyberieme.

3
Hotovo

Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na masti, pridáme namočené a pokrájané huby, opečené rezne, podlejeme vývarom a dusíme.

4
Hotovo

Čerstvé huby očistíme, väčšie nakrájame, menšie necháme vcelku. Na panvici rozohrejeme maslo a huby krátko orestujeme. Pridáme k rezňom a spolu dusíme domäkka.

naspäť
Tiramisové rezy
dalej
Bravčové kocky s mrkvou
naspäť
Tiramisové rezy
dalej
Bravčové kocky s mrkvou