Ingrediencie
-
hrsť Fazuľa
-
hrsť Hrach
-
hrsť Šošovica
-
500 g Údené rebrá
-
2 Mrkva
-
1 Petržlen
-
2 hrste Krúpy
-
1 Cibuľa
-
3 ks Zemiaky
-
2 lyžice Oleja
-
2 strúčiky Cesnak
-
Soľ
-
Mleté čierne korenie
Popis
Kroky
1
Hotovo
60
|
Fazuľu večer preberieme, umyjeme a namočíme do studenej vody. Na druhý deň ju scedíme, zalejeme čerstvou vodou a spolu s údeným dáme variť. |
2
Hotovo
60
|
Keď je fazuľa polomäkká, pridáme prebratú a premytú šošovicu a hrach. |
3
Hotovo
|
Na oleji opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu a na kocky pokrájanú koreňovú zeleninu a zemiaky. |
4
Hotovo
|
Tesne pred dokončením pridáme na kúsky pokrájané mäso. Dochutíme soľou, korením a majoránkou. |