Hŕstková polievka
s údeným mäsom

0 0
Hŕstková polievka

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Fazuľa hrsť
Hrach hrsť
Šošovica hrsť
Údené rebrá 500 g
Mrkva 2
Petržlen 1
Krúpy 2 hrste
Cibuľa 1
Zemiaky 3 ks
Oleja 2 lyžice
Cesnak 2 strúčiky
Soľ
Mleté čierne korenie

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • Porcie: 6
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Základ polievky tvoria strukoviny a obilovina. Nielenže je zdravá, ale aj poriadne zasýti.

Kroky

1
Hotovo
60

Fazuľu večer preberieme, umyjeme a namočíme do studenej vody. Na druhý deň ju scedíme, zalejeme čerstvou vodou a spolu s údeným dáme variť.

2
Hotovo
60

Keď je fazuľa polomäkká, pridáme prebratú a premytú šošovicu a hrach.

3
Hotovo

Na oleji opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu a na kocky pokrájanú koreňovú zeleninu a zemiaky.

4
Hotovo

Tesne pred dokončením pridáme na kúsky pokrájané mäso. Dochutíme soľou, korením a majoránkou.

naspäť
Kôprová polievka
dalej
Falošná držková polievka
naspäť
Kôprová polievka
dalej
Falošná držková polievka
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here