Jelení guláš

0 0
Jelení guláš

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Jelenie mäso na guláš 1 kg
Cibuľa 3 ks
Bravčova masť 2 lyžice
Paradajkový pretlak 1 lyžica
Hovädzí vývar 1 l
Cesnak 2 strúčiky
Soľ
Mleté čierne korenie
Bobkový list 2 ks
Borievka 5 guličiek
Mletá červená paprika 1 lyžička

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 80
  • Porcie: 4
  • Stredná

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Recept na chuťovo výrazný guláš z diviny, ktorý tradične podávame s knedľou.

Kroky

1
Hotovo

Umyté a osušené mäso odblaníme, nakrájame na kocky.

2
Hotovo

V hrnci speníme masť a opražíme na nej za stáleho miešania pokrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme mäso a orestujeme.

3
Hotovo

Zaprášime paprikou, pridáme pretlak, korenie, soľ a zalejeme vývarom.

4
Hotovo

Prikryté dusíme na miernom ohni (asi 1,5 hodiny), kým mäso nebude mäkké.

naspäť
Čokoládové mafiny s banánom
dalej
Karfiolové placky
naspäť
Čokoládové mafiny s banánom
dalej
Karfiolové placky