Kakaové koláčiky

0 0
Kakaové koláčiky

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Cesto
Hladká múka 200 g
Bravčova masť 150 g
Práškový cukor 150 g
Kakao 40 g
Dokončenie
Ríbezľový džem

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 30
  • 15 min / 180 °C
  • Porcie: 20
  • Ľahká

Ingrediencie

  • Cesto

  • Dokončenie

Popis

Zdieľať

Kakaové koláčiky pripravené s bravčovou masťou a naplnené ríbezľovým džemom.

Kroky

1
Hotovo

Do preosiatej múky pridáme cukor, kakao, masť a vypracujeme cesto, ktoré necháme asi hodinu odpočinúť.

2
Hotovo

Potom z cesta robíme malé guľky, ktoré ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie.

3
Hotovo
15 min / 180 °C

Do stredu každej guľky urobíme rúčkou od varešky malú jamku a upečieme vo vyhriatej rúre.

4
Hotovo

Po vychladnutí jamku naplníme ríbezľovým džemom.

5
Hotovo

Tip, rada

Koláčiky môžeme plniť aj čokoládovým krémom, ktorý pripravíme zo 100 g rozpustnej čokolády a 2 lyžíc masla.

naspäť
Langoše
dalej
Losos v kukuričných vločkách
naspäť
Langoše
dalej
Losos v kukuričných vločkách