Ingrediencie
-
Cesto
-
500 g Hladká múka
-
250 g Maslo
-
200 g Práškový cukor
-
200 g Kokosová múčka
-
2 ks Vajcia
-
1 balíček Vanilínový cukor
-
½ balíčka Kypriaci prášok do pečiva
-
Poleva
-
100 g Čokoláda na varenie
-
30 g Stužený pokrmový tuk
-
1 lyžica Olej
Popis
Kroky
1
Hotovo
|
Múku zmiešame s práškom do pečiva, pridáme zmäknuté maslo, cukor s vanilínovým cukrom, vajcia a kokosovú múčku. |
2
Hotovo
10
|
Vypracujeme hladké cesto, ktoré na pomúčenej doske vyvaľkáme a vykrajujeme formičkou v tvare hríbika. Ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme vo vyhriatej rúre. |
3
Hotovo
|
PolevaČokoládu polámeme na malé kúsky, pridáme tuk, olej a nad parou vymiešame na hladkú hmotu. |
4
Hotovo
|
Po vychladnutí spájame hríbiky džemom a klobúčik polejeme čokoládovou polevou. |