Kokosové kocky
s maslovým krémom

0 0
Kokosové kocky

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Cesto – na dva pláty
Vajcia 8 ks
Kryštálový cukor 400 g
Polohrubá múka 350 g
Voda 8 lyžíc
Kakao 40 g
Kypriaci prášok do pečiva 1 balíček
Plnka
Maslo 250 g
Práškový cukor 150 g
Pudingový prášok 40 g
Mlieko 300 ml
Kokosová múčka 200 g
Poleva
Čokoláda na varenie 100 g bielej
Stužený pokrmový tuk 30 g
Oleja 1 lyžica

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 65
  • 180 °C
  • Porcie: 30
  • Stredná

Ingrediencie

  • Cesto – na dva pláty

  • Plnka

  • Poleva

Popis

Zdieľať

Kakaové korpusy naplnené kokosovým maslovým krémom a poliate bielou čokoládou.

Kroky

1
Hotovo

Vymiešame žĺtky s cukrom a vodou dopenista. Pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva, kakaom a nakoniec tuhý sneh z bielkov.

2
Hotovo
1 plát 20 min / 180 °C

Rozdelíme na dve časti a upečieme na plechu vystlanom papierom na pečenie.

3
Hotovo

Plnka

Z mlieka a pudingového prášku uvaríme krém. Maslo s cukrom dobre vymiešame a postupne doň pridávame vychladnutý krém, nakoniec kokosovú múčku.

4
Hotovo

Poleva

Čokoládu polámeme na malé kúsky, pridáme tuk, olej a vo vodnom kúpeli vymiešame na hladkú hmotu.

5
Hotovo

Vychladnuté spojíme plnkou a polejeme čokoládovou polevou.

naspäť
Bryndzové keksíky
dalej
Malinová torta s mangom
naspäť
Bryndzové keksíky
dalej
Malinová torta s mangom