Kura na korení

0 0
Kura na korení

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Kuracie prsia 500 g
Korenie štyroch farieb 2 lyžice
Paradajkový pretlak 2 lyžice
Sójová omáčka 2 lyžice
Ustricová omáčka 2 lyžice
Zelená paprika 1 ks
Červená paprika 1 ks
Stonkový zeler 1 stonka
Zelený hrášok 100 g
Soľ
Olej

Nutričné hodnoty

1 porcia
219
kcal
22 g
bielkoviny
11 g
sacharidy
10 g
tuky

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kuchyňa:
    • 20
    • Porcie: 4
    • Ľahká

    Ingrediencie

    Popis

    Zdieľať

    Pestrofarebný pokrm vytvorený z prúžkov kuraťa obaleného v zmesi korení s osmaženými červenými a zelenými paprikami.

    Kroky

    1
    Hotovo

    Ingrediencie

    2
    Hotovo

    V miske zmiešame paradajkový pretlak so sójovou omáčkou. V zmesi obalíme kuracie mäso pokrájané na pásiky.

    3
    Hotovo

    Korenie rozmrvíme, dáme na tanier a obalíme v ňom kúsky mäsa.

    4
    Hotovo
    5

    Na panvici rozohrejeme olej a mäso na ňom prudko osmažíme.

    5
    Hotovo
    5

    Očistené papriky a zeler pokrájame na pásiky a spolu s hráškom pridáme k mäsu a opečieme. Primiešame ustricovú omáčku a na miernom ohni ešte povaríme.

    naspäť
    Kapustová polievka
    dalej
    Cibuľová polievka
    naspäť
    Kapustová polievka
    dalej
    Cibuľová polievka