Kuracie prsia s pórom
kukuricou a červenou paprikou

0 0
Kuracie prsia s pórom

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Kuracie prsia 600 g
Pór menší 1 ks
Červená paprika 1 ks
Kukurica mrazená 100 g
Cesnak 3 strúčiky
Kukuričný škrob 1 lyžica
Sójová omáčka 2 lyžice
Kečup 1 lyžica
Soľ
Mleté čierne korenie

Nutričné hodnoty

1 porcia
246
kcal
35,88 g
bielkoviny
9,76 g
sacharidy
3,75 g
tuky
1,41 g
vláknina

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 25
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Rýchly, nenáročný recept na jemné kuracie mäso s pórom a kukuricou. Farebná zmes, ktorá žiari na tanieri.

Kroky

1
Hotovo

Ingrediencie

2
Hotovo

Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na väčšie kúsky. Dáme ich do misky, osolíme, okoreníme, pridáme sójovú omáčku a kečup. Posypeme kukuričným škrobom a necháme chvíľu odpočívať.

3
Hotovo

Na panvici opražíme na plátky nakrájaný cesnak . Pridáme mäso a za stáleho miešanie ho prudko opečieme.

4
Hotovo

Keď je mäso mäkké, pridáme zeleninu a všetko spolu prehrejeme.

naspäť
Jablkové knedličky
dalej
Zeleninové rizoto
naspäť
Jablkové knedličky
dalej
Zeleninové rizoto