Kuracie rizoto
zlaté

0 0
Kuracie rizoto

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Kuracie prsia 300 g
Ryža arborio 200 g
Cibuľa pokrájaná nadrobno 1 ks
Hydinový vývar 1 l
Cesnak pokrájaný na plátky 1 strúčik
Žltá paprika pokrájaná na kocky 1 ks
Šafrán štipka
Kukurica konzervovaná 200 g
Parmezán 60 g
Soľ
Mleté čierne korenie
Olej

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 40
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Jednoduché a veľmi chutné jedlo. Kuracie prsia orestujeme, pridáme ryžu a zeleninu a obed alebo večera hotové.

Kroky

1
Hotovo

Na panvici rozohrejeme olej a osmažíme cibuľu, cesnak a papriku. Pridáme kuracie mäso nakrájané na malé kocky a za stáleho miešania opražíme do zlatohneda.

2
Hotovo

Po chvíli pridáme ryžu a necháme zosklovatieť. Ochutíme soľou, korením a šafránom.

3
Hotovo

Zalejeme časťou vývaru. Podľa potreby vývar dolievame, aby bola ryža vždy iba trochu zaliata až kým nezmäkne. Ku koncu pridáme kukuricu a nastrúhaný parmezán.

naspäť
Čokoládový pletenec
dalej
Španielsky vtáčik
naspäť
Čokoládový pletenec
dalej
Španielsky vtáčik