Maďarský guláš

0 0
Maďarský guláš

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Hovädzie mäso na guláš 1 kg
Cibuľa 500 g
Bravčova masť 2 lyžice
Cesnak 3 strúčiky
Paprika 2 ks
Paradajka olúpané 4 ks
Mletá červená paprika 2 lyžičky
Čili paprička
Soľ
Mleté čierne korenie

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 130
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Pravý maďarský guláš je pikantná pochúťka z hovädzieho mäsa. Nezahusťuje sa múkou. Podávame s karlovarskou knedľou.

Kroky

1
Hotovo

Umyté a osušené mäso odblaníme, nakrájame na kocky.

2
Hotovo

V hrnci speníme masť a opražíme na nej za stáleho miešania pokrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme mletú červenú papriku a rascu.

3
Hotovo

K opečenej cibuli pridáme hovädzie mäso a restujeme ho, kým sa nezatiahne. Osolíme, okoreníme a podlejeme horúcou vodou.

4
Hotovo

Pridáme olúpané a na kocky pokrájané paradajky. Na miernom ohni dusíme domäkka. Podľa potreby podlievame horúcou vodou. Keď je mäso takmer hotové pridáme na pásiky pokrájanú papriku a čili papričku.

naspäť
Kuracie špízy
dalej
Ovocná torta so želé
naspäť
Kuracie špízy
dalej
Ovocná torta so želé