Kombinácia dvoch obľúbených dezertov – čokoládového brownies a cheesecaku. Skvelý dezert pre každú príležitosť.
1
Hotovo
|
Korpus |
2
Hotovo
20/180 ° C
|
|
3
Hotovo
|
Náplň |
4
Hotovo
|
|
5
Hotovo
|
Malinové pyréMaliny dáme variť spolu s cukrom a citrónovou šťavou. Necháme rozvariť. |
6
Hotovo
10/200° C, 25 min/110° C
|
Plnku dáme na vychladnutý čokoládový korpus. Lyžičkou urobíme navrchu bodky z malinového pyré a špáradlo nakreslíme kruhy. |
7
Hotovo
|
Pečieme 10 minút pri teplote 200 ° C. Potom znížime teplotu na 110 ° C a pečieme ďalších 25 minút. Vypneme rúru a koláč necháme v rúre pootvorenej rúre asi hodinu. Po 30 minutách pootvoríme dvierka. |