Ingrediencie
-
Cesto
-
300 g Hladká múka
-
100 g Kryštálový cukor
-
1 ks Vajce
-
1 ks Žĺtok
-
1 lyžica Rum
-
1 lyžica Med
-
50 g Maslo
-
1 lyžička Sóda bikarbóna
-
Pudingový krém
-
1 l Mlieko
-
120 g Pudingový prášok
-
150 g Práškový cukor
-
4 ks Vajcia
-
2 lyžice Rum
-
Šľahačkový krém
-
750 ml Smotana na šľahanie
-
3 balíčky Stužovač šľahačky
-
2 balíčky Vanilínový cukor
-
Dokončenie
-
na posypanie Práškový cukor
Popis
Kroky
1
Hotovo
|
Cesto |
2
Hotovo
10 min / 180 °C
|
Cesto rozdelíme na polovicu. Na pomúčenej doske vyvaľkáme dva pláty na veľkosť plechu a upečieme vo vyhriatej rúre na plechu vystlanom papierom na pečenie. |
3
Hotovo
|
Pudingový krém |
4
Hotovo
|
Šľahačkový krémŠľahačku vyšľaháme s vanilínovým cukrom a stužovačom. |
5
Hotovo
|
Dokončenie |
6
Hotovo
|
Dáme stuhnúť do chladničky. Pokrájame na kocky a vrch posypeme práškovým cukrom. |
7
Hotovo
|
Tip, radaKrémeš môžeme namiesto posypania cukrom poliať čokoládovou polevou. |