Medový steak s hubovou omáčkou
hovädzí steak

0 0
Medový steak s hubovou omáčkou

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Hovädzia sviečková 4 steaky
Šampiňóny 200 g
Med 1 lyžica
Horčica 1 lyžica
Smotana na šľahanie 100 ml
Olivový olej 2 lyžice
Maslo 2 lyžice
Soľ
Mleté čierne korenie

Nutričné hodnoty

1 porcia
365
kcal
22 g
bielkoviny
5,41 g
sacharidy
0,36 g
tuky
1,51 g
vláknina

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 25
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Hovädzí medovo-horčicový steak so šampiňónovou omáčkou. Výborný obed hotový za 25 minút.

Kroky

1
Hotovo

Steaky umyjeme, osušíme. Potrieme horčicou,medom, osolíme a okoreníme.

2
Hotovo
8

Na rozpálenej grilovacej panvici rozohrejeme olej a steaky sprudka opečieme z každej strany asi po 3 - 4 minúty.

3
Hotovo

Vyberieme z panvice a odložíme na teplé miesto. Mäso otáčame a vyberáme kliešťami.

4
Hotovo
5

V panvici rozohrejeme maslo a pridáme na plátky nakrájané šampiňóny. Osolíme, okoreníme a dusíme asi 5 minút.

5
Hotovo
2

Zalejeme smotanou a krátko spolu povaríme. Podávame s opekanými zemiakmi.

naspäť
Francúzska bageta
dalej
Plnený závin
naspäť
Francúzska bageta
dalej
Plnený závin