Morčací guláš

0 0
Morčací guláš

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Morčacie prsia 600 g
Olej
Cibuľa 2 ks
Mletá červená paprika 2 lyžičky
Hladká múka 1 lyžica
Hydinový vývar 200 ml
Soľ
Mleté čierne korenie
Smotana na šľahanie 200 ml

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 30
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Kúsky morčacieho mäsa podusené s cibuľkou a paprikou. Ako prílohu môžeme podávať knedľu, cestoviny, ale hodí sa aj ryža.

Kroky

1
Hotovo

Umyté a osušené mäso nakrájame na kocky. V hrnci rozohrejeme olej a opražíme na ňom za stáleho miešania pokrájanú cibuľu. Pridáme mletú červenú papriku.

2
Hotovo

K opečenej cibuli pridáme mäso, poprášime múkou a restujeme ho, kým sa nezatiahne. Osolíme, okoreníme a podlejeme vývarom. Na miernom ohni dusíme do mäkka.

3
Hotovo

Na záver zjemníme smotanou a podľa potreby zriedime vývarom alebo omáčku zredukujeme.

naspäť
Plnené kapustné listy
dalej
Tvarohové Míša rezy
naspäť
Plnené kapustné listy
dalej
Tvarohové Míša rezy