Morčacie prsia s pomarančom

0 0
Morčacie prsia s pomarančom

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Morčacie prsia 500 g
Pomarančová šťava 200 ml
Brokolica 200 g
Cuketa 1 malá
Pomaranč 1 väčší
Olivový olej
Cibuľa pokrájaná nadrobno 1 ks
Soľ
Mleté čierne korenie

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

TIP, RADA:
Namiesto pomaranča môžeme použiť čerstvý alebo konzervovaný červený grapefruit.

  • 25
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Výborné spojenie mäsa a ovocia. Kúsky morčacieho mäsa s pomarančom. Vhodná príloha sú batátové hranolky.

Kroky

1
Hotovo

Morčacie mäso pokrájame na kocky. Na panvici rozohrejeme olej a za stáleho miešania opečieme na ňom cibuľu. Pridáme mäso a opekáme, kým sa nezatiahne.

2
Hotovo

Prilejeme pomarančovú šťavu. Pridáme na ružičky brokolice, cukinu pokrájanú na kocky, osolíme, okoreníme a varíme asi 10 minút.

3
Hotovo

Pomaranč olúpeme,odstránime biele časti a nakrájame na kolieska, ktoré potom pokrájame na štvrtiny. Pridáme k mäsu a krátko povaríme.

naspäť
Kuracia polievka
dalej
Čučoriedková torta
naspäť
Kuracia polievka
dalej
Čučoriedková torta