Pečená sekaná
so slaninkou

0 0
Pečená sekaná

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Mleté mäso bravčové 750 g
Cibuľa 2 ks
Cesnak 3 strúčiky
Vajcia 2 ks
Majoránka 2 lyžičky
Soľ 1 lyžička
Mleté čierne korenie
Žemľa 2 ks
Mlieko 50 ml
Horčica
Anglická slanina 12 plátkov

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 80
  • 60 min / 180 °C
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Sekaná z miešaného mletého mäsa. Vynikajúca chuť  rýchla príprava. Môžeme podávať aj studené ako rýchlu večeru.

Kroky

1
Hotovo

K mletému hovädziemu a bravčovému mäsu primiešame v mlieku namočené a vytlačené žemle, nadrobno pokrájanú cibuľu, osolíme, okoreníme, pridáme pretlačený cesnak, majorán a vajcia.

2
Hotovo

Hmotu dobre premiešame a na doske mokrými rukami sformujeme valec, ktorý dáme na vymastený plech.

3
Hotovo
60 min / 180 °C

Potrieme horčicou, obalíme plátkami slaniny, tak aby sa slanina prekrývala. Podlejeme vodou do výšky 1 cm a dáme piecť do vyhriatej rúry. Počas pečenia podľa potreby podlejeme horúcou vodou.

naspäť
Nugátové rezy
dalej
Cestovinový šalát s kuracím mäsom
naspäť
Nugátové rezy
dalej
Cestovinový šalát s kuracím mäsom
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here