Pečené bravčové koleno

0 0
Pečené bravčové koleno

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Bravčové koleno 1 ks
Cibuľa 1 ks
Cesnak 1 ks
Drvená rasca

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 105
  • 30 min / 200 °C
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Recept na pečené bravčové koleno. Príprava je síce dlhá, ale výsledok stojí za to.

Kroky

1
Hotovo

Koleno dôkladne umyjeme a zoškrabeme zvyšky srsti, vložíme do osolenej vody a asi hodinu varíme.

2
Hotovo

Polouvarené vyberieme, vložíme do pekáča, osolíme, prešpikujeme strúčikom cesnaku rozkrojeným na štvrtiny, pridáme drvenú rascu a pokrájanú cibuľu.

3
Hotovo

Z vývaru odoberieme zvrchu masť, polejeme ňou kolená v pekáči a za občasného polievania šťavou, prípadne vývarom upečieme domäkka.

4
Hotovo

Podávame s knedľou a dusenou kapustou, so zemiakmi a zeleninovým šalátom alebo len s chlebom a s chrenom.

naspäť
Granadír
dalej
Falafel
naspäť
Granadír
dalej
Falafel