Pečené kačacie stehná

0 0
Pečené kačacie stehná

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Kačacie stehná 4
Soľ
Rasca

Nutričné hodnoty

1 porcia
350
kcal
24 g
bielkoviny
28 g
tuky

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 130
  • 160 °C/200 °C
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Kačacie stehná s mäkkým šťavnatým mäsom a do chrumkava upečenou kožou. Podávame s červenou kapustou a knedľou.

Kroky

1
Hotovo

Ingrediencie

2
Hotovo
120min / 160 °C

Kačacie stehná umyjeme, osušíme, osolíme, posypeme rascou. Podlejeme trochou vody a vložíme do rúry vyhriatej na 160 °C. Počas pečenia podlievame výpekom. Potom teplotu zvýšime na 200 °C a zapečieme, aby bola koža chrumkavá.

naspäť
Ovsené sušienky
dalej
Prepletaná štrúdľa
naspäť
Ovsené sušienky
dalej
Prepletaná štrúdľa