Ingrediencie
-
4 ks Kuracie stehná
-
500 g Zemiakymalé v šupke
-
Omáčka
-
4 lyžice Pochúťková smotana18 %
-
2 lyžice Horčicahrubozrnná
-
2 strúčiky Cesnak
-
150 ml Hydinový vývar
-
200 g Zelená fazuľka
-
2 vetvičky Tymián
-
Dokončenie
-
2 lyžice Med
Popis
Kura pečené so zemiakmi a zelenou fazuľkou. Jednoduchý recept na pečené kura z jedného hrnca.
Kroky
1
Hotovo
|
V miske zmiešame pochúťkovú smotanu s horčicou, prelisovaným cesnakom a tymiánom. |
2
Hotovo
|
Kuracie stehná umyjeme, osušíme a potrieme soľou. Poukladáme ich do pekáča spolu s fazuľkami a zemiakmi. Zalejeme horčicovou omáčkou, pokvapkáme medom a dáme piecť do vyhriatej rúry. |