Pečené kuracie stehná
s rozmarínom

0 0
Pečené kuracie stehná

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Kuracie stehná dolné 8 ks
Cesnak 4 strúčiky
Rozmarín čerstvý
Soľ
Mleté čierne korenie
Maslo

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 50
  • 45 min / 180 °C
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Chrumkavé kuracie stehná pečené s vetvičkami čerstvého rozmarínu a cesnakom. Môžeme podávať s pučenými zemiakmi.

Kroky

1
Hotovo

Kuracie stehná umyjeme a osušíme. Potrieme rozpučeným cesnakom, z oboch strán osolíme a okreníme.

2
Hotovo

Poukladáme do zapekacej misy, obložíme plátkami masla, posypeme nasekaným čerstvým rozmarínom a dáme piecť do vyhriatej rúry. Počas pečenie polievame výpekom.

naspäť
Pistáciová torta
dalej
Čerešňová torta
naspäť
Pistáciová torta
dalej
Čerešňová torta