Pistáciové rezy

0 0
Pistáciové rezy

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Cesto
Vajcia 4 ks
Práškový cukor 160 g
Polohrubá múka 200 g
Vanilínový cukor 1 balíček
Plnka
Mlieko 300 ml
Práškový cukor 150 g
Pistáciový puding 40 g
Smotana na šľahanie 250 ml

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 45
  • 20 min / 180 °C
  • Porcie: 35
  • Stredná

Ingrediencie

  • Cesto

  • Plnka

Popis

Zdieľať

Sladké, svieže rezy, ktoré sa rozplynú na jazyku. Môžeme si ho dať ako dezert poobede alebo len tak pri posedení s priateľmi.

Kroky

1
Hotovo

Bielky vyšľaháme na tuhý sneh, pridáme cukor, vanilínový cukor a ešte trocha prešľaháme. Potom primiešame po jednom žĺtky a múku.

2
Hotovo

Hmotu rozotrieme na plech, ktorý sme vyložili papierom na pečenie, a upečieme vo vyhriatej rúre.

3
Hotovo

Plnka

Z mlieka, cukru a pudingového prášku uvaríme krém. Do vychladnutého zamiešame termix, vyšľahanú šľahačku a nakoniec pridáme želatínový stužovač pripravený podľa návodu.

4
Hotovo

Vychladnuté cesto potrieme plnkou a vrch posypeme posekanými pistáciami.

naspäť
Kapustový šalát Coleslaw
dalej
Kuracie chop-suey
naspäť
Kapustový šalát Coleslaw
dalej
Kuracie chop-suey