Plnené bravčové karé
s panenkou a bylinkami

0 0
Plnené bravčové karé

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Bravčové karé 1 kg
Bravčová panenka 1 ks
Medvedí cesnak 1 viazanička
Rozmarín hrsť
Tymián hrsť
Petržlenová vňať hrsť
Cibuľa 1 ks
Cesnak 5 ks
Soľ
Mleté čierne korenie

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

TIP, RADA:
Mäsové rolády nielen chutia výborne, ale aj vyzerajú. Môžeme ich naplniť napr. mletým mäsom, syrom, čerstvým špenátom a mozzarellou. Pri plnení sa fantázii medze nekladú.

  • 105
  • 90 min /175 °C
  • Porcie: 6
  • Stredná

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Bravčové karé pečené spolu s panenkou. Roláda je ochutená čerstvými bylinkami – medvedím cesnakom, tymiánom.

Kroky

1
Hotovo

Karé po dĺžke rozrežeme tak, 0aby sa otvorilo ako kniha. Cez potravinársku fóliu rozklepeme na väčší plát v tvare obdĺžnika rovnakej dĺžky ako je panenka.

2
Hotovo

Z oboch strán osolíme a okoreníme.

3
Hotovo

Bylinky posekáme a posypeme nimi plát mäsa. Na mäso položíme panenku, pevne zvinieme do rolády a zviažeme kuchynským špagátom.

4
Hotovo

Dáme piecť do rúry vyhriatej na 175 °C. Podľa potreby počas pečenia podlievame vodou.

naspäť
Citrónové tartaletky
dalej
Mini Pavlova
naspäť
Citrónové tartaletky
dalej
Mini Pavlova